RSC Anderlecht geraakt in oefenpartij niet voorbij tweedeklasser SK Beveren

RSC Anderlecht geraakt in oefenpartij niet voorbij tweedeklasser SK Beveren

18 september - 20:15
2

Na het gelijkspel tegen KV Kortrijk kwam RSC Anderlecht ook op maandag nog in actie. De Brusselaars namen het in een oefenpot op tegen SK Beveren, maar wisten ook die partij niet winnend af te sluiten.

In de wedstrijd kregen spelers die afgelopen weekend amper of niet in actie kwamen de kans om zich te tonen. Ook Benito Raman, al kreeg die slechts een half uur van paars-wit. Ook onder andere Anders Dreyer, Kristian Arnstad en Luis Vazquez maakten minuten.

De Brusselaars leken aanvankelijk ook op weg naar een zege en stonden na 45 kansrijke minuten al op een 0-2 voorsprong na treffers van Arnstad en Vazquez. Beveren kreeg wel genoeg mogelijkheden om te scoren, maar Colin Coosemans, die nog een rijtje is gezakt in de pikorde, wist verschillende doelpunten te voorkomen.

Na de rust gaf Anderlecht de wedstrijd echter in handen. Invaller Trari en ploegmaat Koyalipou waren de grote uitblinkers. In de vijftigste minuut was Trari goed voor de assist bij de treffer van Koyalipou, die in de slotminuut ook nog de 2-2 kon scoren.

Opstelling Anderlecht:
26. Colin Coosemans (c), Louis Patris (62’ Ali Maamar), Lucas Lissens, Nunzio Engwanda, Loïc Masscho, Amadou Diawara, Anders Dreyer (72’ Luca Monticelli), Mario Stroeykens, Luis Vázquez (62’ Benito Raman), Kristian Arnstad, Justin Lonwijk (62’ Tristan Degreef)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s