Vandenbempt: “Gent staat voor het eerst sinds eeuwigheid bovenaan half september”

Vandenbempt: “Gent staat voor het eerst sinds eeuwigheid bovenaan half september”

18 september - 17:53
6

Peter Vandenbempt blikt terug op de match tussen OH Leuven en KAA Gent. De ploegen speelden met 1-1 gelijk en de Gentse spitsen Hugo Cuypers en Gift Orban kwamen niet tot scoren. Dit was volgens Vandenbempt een soort mirakel.

Vandenbempt vindt het bijzonder dat de doelpuntenmachines Cuypers en Orban minder het net vinden. “Cuypers en Orban hebben nu respectievelijk 4 en 5 wedstrijden na mekaar niet gescoord. En dat is rekening houdend met hun geweldige statistieken een soort mirakel”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt geeft aan dat Gent zich hierover geen zorgen hoeft te maken, de analist is zeer lovend over de speelstijl en het aantrekkelijke voetbal. “Gent staat ook voor het eerst sinds een eeuwigheid helemaal bovenaan half september”, vertelt Vandenbempt.

Vandenbempt is ervan overtuigd dat Orban en Cuypers hun doelpunten weer gaan maken voor De Buffalo’s. “Dat Orban en Cuypers weer gaan beginnen te scoren, dat is zo zeker als dat het deze week bij ons zal regenen”, besluit Vandenbempt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s