De Mos: 'Dit is een elftal voor middenmoot, Ajax moet knokken om vijfde te worden'

De Mos: 'Dit is een elftal voor middenmoot, Ajax moet knokken om vijfde te worden'

18 september - 16:58
8

Ook Aad De Mos, de voormalige hoofdtrainer van KV Mechelen, RSC Anderlecht en Standard, heeft dit seizoen bijzonder weinig verwachtingen van Ajax. Volgens de De Mos moeten de Amsterdammers niet verder kijken dan een vijfde plek voor dit seizoen. Als dat überhaupt nog haalbaar is voor een volgens De Mos 'middenmootelftal'.

"Marseille is voor het team een belangrijke wedstrijd, maar voor het geheel is een resultaat tegen Feyenoord belangrijk", zegt De Mos bij het Eindhovens Dagblad. "Ik zie dat niet zitten op dit moment, maar voetbal kan snel veranderen. Tegen Feyenoord in deze vorm heeft Ajax zeker een probleem. Maurice Steijn heeft de opstelling nog niet gevonden dus die zullen wel weer met wat wijzigingen spelen en dan ben je nog niet zeker dat alles gaat lopen."

Volgens De Mos zit een beetje fatsoenlijke eindnotering er dit jaar voor Ajax niet in. "Dit elftal van Ajax, dat is een middenmootelftal, Komt niet in aanmerking voor de eerste vier posities. Die kunnen niet tegen het voetbal van Twente en AZ op. Ajax zal moeten knokken om vijfde te worden en daar zullen ze hun uiterste best voor moeten doen. Als ze de titel winnen of ze worden tweede, dan moet je Steijn en Mislintat er vijf jaar contract bijgeven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s