Veelbesproken Castro-Montes: ''We waren betere ploeg tegen Genk''

Veelbesproken Castro-Montes: ''We waren betere ploeg tegen Genk''

18 september - 10:35 Laatste update: 10:38
2

KRC Genk boekte een 0-2 overwinning op Union SG. Alessio Castro-Montes mocht invallen tijdens die match. De middenvelder vond de nederlaag niet terecht.

Castro-Montes kwam vorige week veel in het nieuws vanwege zijn veelbesproken vertrek bij KAA Gent en de door hem geuite mogelijkheid om naar Club Brugge te vertrekken. Toch speelde de rechtermiddenvelder in het shirt van Union SG tegen KRC Genk als invaller.

"Ik had liever iets minder positieve kritieken gekregen, maar wel de drie punten thuis gehouden", vertelde Castro-Montes aan Het Laatste Nieuws, die zelf een goede indruk maakte.

"We waren simpelweg de betere ploeg. Wie de match niet gezien heeft, zal denken dat Genk vlot de punten pakte", aldus de middenvelder, die denkt dat het spel van Union snel vergeten zal worden, maar de drie gepakte punten door Genk niet.

Voor Castro-Montes was het de tweede match voor Union SG tijdens dit Jupiler Pro League-seizoen. De middenvelder speelde aan het begin van het seizoen ook nog een match mee met zijn vorige club, Gent.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s