Riemer spreekt duidelijke taal: “Wedstrijd Anderlecht was een complete ramp”

Riemer spreekt duidelijke taal: “Wedstrijd Anderlecht was een complete ramp”

18 september - 07:00
44

RSC Anderlecht speelde 2-2 gelijk tegen KV Kortrijk. Na afloop gaf coach Brian Riemer een interview voor de camera’s van DAZN. De oefenmeester was niet te spreken over de prestatie.

Riemer hield zich niet in na afloop van het gelijkspel van Anderlecht tegen KV Kortrijk. "Onze wedstrijd was een complete ramp", citeert Sporza Riemer. "Ik ben diep teleurgesteld met wat we hebben laten zien."

De oefenmeester is absoluut niet tevreden met het gelijkspel. "We redden niet één punt, maar verliezen er drie. Punt. Het leek misschien zo, maar ik heb zelfs niet kunnen genieten van die laatste treffer."

Paars-wit is ambitieus, maar Riemer ziet dat het zo moeilijk zal worden. "Ik ben een ambitieuze mens en wil Anderlecht opnieuw groot maken. Maar met dit niveau en deze prestatie zul je nooit in de buurt komen."

Riemer wijst ook naar zijn spelers.  "Het aantal individuele fouten en het aantal domme beslissingen aan de bal toonden aan dat we nog zéér ver weg zijn van het niveau dat we moeten halen. Het is nu mijn taak om dat te veranderen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s