KAA Gent boekt haar tweede puntenverlies na vroeg tegendoelpunt

KAA Gent boekt haar tweede puntenverlies na vroeg tegendoelpunt

17 september - 20:29
26

KAA Gent heeft zijn tweede gelijkspel van het seizoen geboekt. Op OHL kwam het na een vroege tegengoal niet verder dan 1-1.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor OHL. Braut Brunes kon een schitterende aanval afronden op pass van Sagrado. KAA Gent moest reageren en deed dat ook via Hjulsager, maar zijn goal werd afgekeurd voor buitenspel. Ook Orban werd afgevlagd na zijn doelpunt. 

OHL leek met 1-0 de rust te halen, maar kon het uiteindelijk oplossen met een stilstaande fase. Verdediger Kandouss kon een hoekschop binnenkoppen. Diezelfde Kandouss ging ook nog voor 1-2, maar Prévot kon zijn schot keren.

KAA Gent zoekt, maar vindt niet
Na de pauze waren het vooral de Buffalo's die domineerden. Dat leidde ook tot een aantal doelkansen, onder meer voor De Sart en invaller Tissoudali. Die laatste miste van dichtbij het kader met zijn kopbal.

Aan de overkant gebeurde er lange tijd niets, maar N'Dri had wel het winnende doelpunt aan de voet. Hij stuitte op Nardi. Cuypers maakte zowaar nog een derde doelpunt uit buitenspel en ook Tissoudali kreeg nog een open kans, maar de puntendeling ging niet meer van het bord. 

Door die puntendeling heeft KAA Gent nu 14 op 18, goed voor de leidersplaats in de Jupiler Pro League. OHL kent een pover seizoensbegin met 6 op 21.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s