Kouamé schiet Fiorentina naar zege in partij tegen De Ketelaere en Atalanta

Kouamé schiet Fiorentina naar zege in partij tegen De Ketelaere en Atalanta

17 september - 19:55
1

Charles De Ketelaere en Atalanta zijn er niet in geslaagd om een tweede overwinning op rij te boeken. CDK en zijn ploegmaats kwamen wel op voorsprong, maar gaven dat uiteindelijk nog uit handen: 3-2.

Bij Atalanta kreeg Charles De Ketelaere en kreeg hij de kans om zijn goede prestatie van voor de interlandbreak te herhalen. Met Fiorentina was de tegenstand echter niet min, al toonde Atalanta zich toch de beste ploeg en kwam het na twintig minuten voetballen op voorsprong via Teun Koopmeiners.

Na die vroege voorsprong knokte Fiorentina zich wel terug in de partij en kreeg het daar ook maar liefst twee beloningen voor. Een kwartier later scoorde Giacomo Bonaventura, net voor rust bracht Lucas Martinez de thuisploeg zelfs op voorsprong.

Een antwoord van Atalanta kwam er in de tweede helft, met een treffer van Ademola Lookman op aangeven van Maarten de Roon. De collega-aanvaller van De Ketelaere bracht de bordjes weer op gelijke hoogte en leek Atalana op weg te zetten naar een gelijkspel.

Na een uur voetballen werd De Ketelaere uiteindelijk naar de kant gehaald en kreeg Scamacca de kans om nog voor doelpunten te zorgen. Treffers kwamen er echter niet voor Atalanta, maar wel voor Fiorentina. Het was invaller en voormalig RSC Anderlecht-spits Christian Kouamé de uiteindelijk de 3-2 eindstand op het scorebord kon zetten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s