Dupé voelt de hete adem van Schmeichel: Ik wil er liever niet over spreken

Dupé voelt de hete adem van Schmeichel: "Ik wil er liever niet over spreken"

17 september - 18:50
6

Maxim Dupé kende een moeilijke partij tegen KV Kortrijk en slaagde er niet in om de nul te houden. Net nu hij ook de hete adem van Kasper Schmeichel voelt.

Tegen KV Kortrijk slaagde Anderlecht er niet in om de drie punten te pakken, al vond Dupé die score toch niet terecht. "We waren in de eerste helft superieur, maar toen viel er bij het tweede doelpunt een fout van mij. Gelukkig gaven we niet op en pakten we toch nog een punt, waarvoor ik de jongens moet bedanken", aldus Dupé bij Eleven Sports.

Door die fout kreeg Anderlecht het echter moeilijk, al is het volgens Dupé wel gewoon een instructie om op die manier te voetballen als doelman. "Het is onze filosofie om te proberen uitvoetballen, al doen we dat misschien iets te veel. Het is nu aan ons om een goede balans te vinden", klinkt het.

Toch worden het nu spannende dagen voor Dupé, die zijn basisplek dreigt kwijt te raken aan Schmeichel. "Of de komst van Schmeichel ook een invloed had op mijn fout? Daar wil ik liever niet over spreken", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s