Kohfeldt na Eupen – Standard: “Eerste helft bijzonder saai, waren erg slecht”

Kohfeldt na Eupen – Standard: “Eerste helft bijzonder saai, waren erg slecht”

17 september - 17:53
1

Florian Kohfeldt, de hoofdtrainer van KAS Eupen, is niet te spreken over de verloren match tegen Standard. Eupen verloor in eigen huis met 1-3 van De Rouches. Kohfeldt is kritisch op zijn ploeg en geeft aan dat Eupen zelf de match uit handen heeft gegeven.

Kohfeldt geeft aan dat de individuele fouten van Eupen voor de verliespartij zorgden. We hebben de wedstrijd weggegeven in die twee minuten. De eerste helft was bijzonder saai, wij speelden erg slecht”, citeert Sporza de hoofdtrainer van Eupen.

Kohfeldt is tevreden over de tweede helft, maar noemt het toch een dramatische middag voor Eupen. Ik ben heel tevreden over onze tweede helft, maar dit was een dramatische namiddag voor ons. We zagen met Lambert en Magnée twee spelers geblesseerd uitvallen, dat ziet er niet goed uit”, besluit Kohfeldt.

Door de verliespartij tegen Standard hebben De Panda’s na zeven gespeeld matchen tien punten behaald in de Jupiler Pro League. Voor Standard was het de eerste overwinning van dit seizoen, Standard heeft tot nu toe zes punten na zeven matchen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s