Hoefkens na eerste driepunter Standard tegen Eupen: “Ongelooflijk belangrijk”

Hoefkens na eerste driepunter Standard tegen Eupen: “Ongelooflijk belangrijk”

17 september - 17:17
1

Carl Hoefkens, de hoofdtrainer van Standard, reageert na de eerste driepunter tegen KAS Eupen. Standard wist uit bij Eupen met 1-3 te winnen. Namens Standard wisten Wilfried Kanga, Hayao Kawabe en Kamal Sowah te scoren. Namens Eupen scoorde spits Alfred Finnbogason.

Hoefkens geeft aan dat hij Standard erg sterk vond in de eerste helft. “Met veel beweging en goede pressing, zo hebben we ook die twee goals gemaakt. Het is een derby en dan weet je dat het bij een tegendoelpunt moeilijk kan worden”, citeert Sporza Hoefkens.

Hoefkens geeft aan dat hij over het algemeen erg tevreden is over de invallers. Voor Balikwisha (die Hoefkens kort na zijn invalbeurt weer naar de kant haalde) was het een heel duidelijke boodschap. Ik wil 100 procent inzet en dat was niet het geval”, deelt Hoefkens.

Hoefkens vertelt dat hij zeer tevreden is met de nieuwkomers bij Standard. De Rouches pakten tegen Eupen de eerste driepunter van het Jupiler Pro League-seizoen. “Dit is een ongelooflijk belangrijke overwinning, waar iedereen naar snakte", besluit Hoefkens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s