Nog geen Hazard in de basis bij Anderlecht: “Moet naar medisch team luisteren”

Nog geen Hazard in de basis bij Anderlecht: “Moet naar medisch team luisteren”

17 september - 16:03

RSC Anderlecht neemt het zondag op tegen KV Kortrijk. Bij paars-wit ontbreken een reeks nieuwkomers. Bij Eleven Sports gaf Brian Riemer meer tekst en uitleg.

Anderlecht kende een drukke transferperiode. Paars-wit haalde een nieuw elftal in huis. “Ik ben zeer tevreden met de spelers die zijn gekomen. We hebben nu alle stenen. Nu is het aan ons om die te leggen. Het was een plezier om de voorbije dagen te trainen. Al konden we door de interlandperiodes niet al te veel sessies hebben”, aldus Riemer.

Op transferdeadline day haalde Anderlecht nog Thorgan Hazard in huis. Tegen Kortrijk begint hij op de bank. “Dit komt onder meer door de situatie met Dortmund. Dat duurde wat langer dan verwacht. Hij speelde ook niet veel de laatste maanden. Daarom moeten we voorzichtig zijn. Ik moet naar het medische team luisteren. Al doe ik dat nu niet graag”, grapte de trainer van Anderlecht.

Kasper Schmeichel zit niet in de kern. De nieuwe doelman viel geblesseerd uit op training. “Hij heeft een kleine blessure aan de ribben. Het lijkt niet al te serieus, maar we hebben nog meer onderzoek nodig. De blessure houdt hem zondag wel aan de kant”, aldus nog Riemer over de doelman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s