Nusa over interesse van Chelsea: Focus bij Club Brugge en betere speler worden

Nusa over interesse van Chelsea: "Focus bij Club Brugge en betere speler worden"

17 september - 14:58

Antonio Nusa kent een topweek bij zowel Club Brugge als de nationale ploeg van Noorwegen. Nusa brak namens Club Brugge de ban in de slotfase tegen Charleroi. Club Brugge won uiteindelijk met 4-2. Nusa reageert op de belangstelling van Chelsea FC en de band die hij heeft met zijn hoofdtrainer Ronny Deila bij Blauw-Zwart.

Nusa wordt gevraagd hoe het precies ging toen het talent bij Club Brugge bleef, ondanks de belangstelling van Chelsea. "Die keuze was al gemaakt met mijn familie en makelaar, ik wil doorgroeien bij Club Brugge. Ik denk nu gewoon aan het nu, de focus ligt bij Club Brugge en bij een betere speler worden", citeert Sporza Nusa.

Nusa voelt zich goed bij Club Brugge, de 18-jarige linksbuiten geeft aan dat hij ook zijn hoofdtrainer Deila zeer waardeert. "De coach luistert goed naar mij met wat er allemaal gebeurde, we zitten op dezelfde golflengte. Hij helpt me kalm te blijven en mezelf te zijn. Het helpt natuurlijk dat we dezelfde moedertaal hebben", besluit Nusa.

Club Brugge doet goede zaken in de Jupiler Pro League. De ploeg heeft na zes gespeelde matchen dertien punten verzameld. Blauw-Zwart heeft veruit het beste doelsaldo van de Jupiler Pro League, de ploeg wist al 19 keer te scoren dit seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s