Mazzu blijft nog eens ontgoocheld achter: Verdienen niet te verliezen

Mazzu blijft nog eens ontgoocheld achter: "Verdienen niet te verliezen"

17 september - 12:30 Laatste update: 12:41
15

Sporting Charleroi zal nog minstens een weekje langer moeten wachten op een eerste overwinning. Ook op bezoek bij Club Brugge lukte dat niet, ondanks een verdienstelijke partij: 4-2. Volgens Felice Mazzu zaten de omstandigheden niet voor het eerst tegen. 

Charleroi kwam tot twee keer toe op voorsprong op Jan Breydel, maar dat mocht niet baten. Over de prestatie van zijn troepen was Mazzu best te spreken. "We hebben echt mooie dingen laten zien. In de tweede helft creëerden we echt grote kansen", merkte de trainer op bij Sporza. In dat tweede bedrijf zag Mazzu vooral een hoofdrol voor Simon Mignolet.

Toch wees hij ook zijn eigen manschappen op hun plichten. "We waren te lief bij dat derde doelpunt. We willen ons excuseren tegen de speler die op de grond ligt en dat vormt ruimtes. Daarom komt die voorzet er ook", liet Mazzu zijn ongenoegen blijken. Al bij al overheerste toch weer de ontgoocheling. "Gezien onze wedstrijd verdienen we het niet om hier te verliezen."

Verdiend of niet, Charleroi blijft ook na zeven speeldagen verstoken van een eerste competitiezege. Het telt vier punten, allemaal verzameld dankzij gelijke spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s