Guardiola over Doku bij City: “Niet verwacht nu al dit niveau bij hem te zien”

Guardiola over Doku bij City: “Niet verwacht nu al dit niveau bij hem te zien”

17 september - 12:59
1

Manchester City staat op kop. Een 1-3 overwinning op het veld van West Ham United en een doelpunt van Jeremy Doku bevestigt opnieuw de favorieten status van de Citizens. Een moeilijk begin van de partij, maar Doku en co buigden de situatie om. 

Na afloop van de partij van Pep Guardiola dan ook erg tevreden. "Ik had niet verwacht hem in zijn 2e wedstrijd op dit niveau te zien”, gaf de trainer aan, geciteerd door RTBF. "Ik vond Jérémy een beetje terughoudend in zijn eerste wedstrijd, maar dat was hij vandaag niet. Hij weet het juiste moment te kiezen om zijn pass te geven. Ik ben heel blij met hem, het is een geweldige prestatie van zijn kant.” 

“Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht hem in zijn tweede wedstrijd bij ons op dit niveau te zien. We dachten dat de kwaliteit er was en vandaag begon hij het te bewijzen", zei Guardiola na de wedstrijd.

Als starter voltooide de Rode Duivel 30 passes en 7 dribbels tegen West Ham. Hij raakte ook drie keer het doel. Manchester City, de titelverdediger, heeft tot nu toe een perfect record: 5 overwinningen uit 5 wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s