Lapoussin en Castro-Montes na Union-Genk: “Alles was er, behalve de afwerking”

Lapoussin en Castro-Montes na Union-Genk: “Alles was er, behalve de afwerking”

17 september - 12:14
4

Union Saint-Gilloise verloor zaterdag voor een tweede keer dit seizoen. KRC Genk bleek te sterk en won met 0-2 in het Dudenpark. Lapoussin reageert na de wedstrijd. "Alles was er, behalve de afwerking.”

"Om te winnen moet je scoren, maar daar waren we vanavond niet toe in staat”, gaf de winger aan. 25 schoten maar slechts 4 op doel. De Brusselaars speelden goed en creëerden kansen, maar scoorden niet. "Zulke dagen zullen er altijd zijn. We moeten proberen het tot een minimum te beperken", voegde Lapoussin eraan toe. Ook Castro-Montes gelooft dat het geluk niet aan hun zijde was. "Het is geen kwestie van concentratie. De bal wilde er vandaag niet in. We konden er niets aan doen.”

"We waren een beetje onhandig voor het doel. Soms hadden we ook een beetje pech. Ik hoop dat de doelpunten in de volgende wedstrijden komen. We spelen een paar goede wedstrijden. We moeten de positieve punten vasthouden”, ging Castro-Montes verder, geciteerd door RTBF.

Niet alles aan het optreden van de mannen van Blessin was een fiasco. "De energie, het balherstel, de pressing, alles was er behalve de goals. Aan het einde kregen we nog een doelpunt tegen. Mensen die de wedstrijd niet gezien hebben, zullen denken dat Genk een rustige avond had", zegt de vleugelverdediger. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s