Vrancken na Union – Genk: “Dit was een gevleide zege, mag ook wel eens”

Vrancken na Union – Genk: “Dit was een gevleide zege, mag ook wel eens”

16 september - 22:18
19

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, reageert na de 0-2 overwinning van Genk uit bij Union SG. Vrancken geeft aan dat hij weet dat het een gevleide zege was van Genk op Union. Volgens de hoofdtrainer mocht dat ook weleens het geval zijn voor Genk. Namens Genk kwamen Andi Zeqiri en Matias Galarza tot scoren.

Vrancken zag dat Genk het erg moeilijk had tegen Union. Toch wist Genk de overwinning tegen Union over de streep te trekken. "Dit was een gevleide zege, maar na de vorige wedstrijden mag dat ook wel eens”, citeert Sporza Vrancken.

Vrancken vond dat Union Genk erg goed onder druk zette. Vrancken vond dat Genk erg effectief was. “Gelukkig knokten we voor elke morzel grond en waren wij en niet zij zeer efficiënt. Ook daar waren de rollen omgedraaid”, deelt Vrancken.

Ook is Vrancken lovend over zijn nieuwe spits Andi Zeqiri. Hij deed enorm zijn best en toonde de juiste energie in zijn spel. Hij deed alles voor het team en heeft nog veel groeimarge", besluit de hoofdtrainer van Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s