Rode Duivel Doku na zijn eerste goal voor Manchester City: Dit betekent zoveel

Rode Duivel Doku na zijn eerste goal voor Manchester City: "Dit betekent zoveel"

16 september - 21:04
5

Jérémy Doku wist namens Manchester City zijn eerste doelpunt te maken tegen West Ham United. The Citizens wonnen uit bij The Hammers met 1-3. Doku scoorde namens Manchester City de gelijkmaker. De Rode Duivel reageerde vervolgens erg content met zijn bijdrage.

Doku vertelt dat het erg veel voor hem betekent om zijn eerste doelpunt voor Manchester City te maken. “Het betekent heel veel, vooral na het doelpunt van West Ham United. Ik wilde iets terugdoen, iets goeds. Ik scoor en heb het team geholpen en daar ben ik erg blij om”, deelt Doku via de officiële kanalen van Manchester City.

Doku geeft aan dat hij genoten heeft tegen West Ham United. “Ik heb genoten, ik had veel één tegen één duels, de hoofdtrainer weet dat ik daar goed in ben. Volgens Guardiola was ik in de eerste match een beetje verlegen en nu niet, ik ben dat met hem eens. Ik heb vandaag iets meer kunnen laten waar ik toe in staat ben. Ik was minder verlegen vandaag”, vertelt Doku.

Doku deelt dat hij erg geniet bij Manchester City. “Het dringt nog niet helemaal tot me door, maar ik geniet er erg van. Het is een groot moment voor mij en mijn familie. Hopelijk kunnen we veel matchen winnen en trofeeën pakken en kan ik veel doelpunten maken”, besluit Doku.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s