'Barcelona wil shoppen bij Man United en denkt aan zorgenkind Sancho'

'Barcelona wil shoppen bij Man United en denkt aan zorgenkind Sancho'

16 september - 16:40

FC Barcelona houdt de situatie van Jadon Sancho nauwlettend in de gaten, meldt SPORT. De Catalanen willen de bij Manchester United verbannen buitenspeler in januari huren.

Het verhaal is bekend: Sancho is door United-manager Erik ten Hag voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet. De Engelsman raakte gebrouilleerd met de Nederlander, nadat hij op X - voorheen Twitter - van zich afbeet. Het nieuws is ook binnengekomen bij Barcelona, dat Sancho als een interessant doelwit voor de winterse transferperiode beschouwt.

Barça heeft nog geen actie ondernemen, maar overweegt dat wel te doen als de situatie van Sancho in Manchester niet verandert. De Catalanen hebben met Raphinha, Ferran Torres en Lamine Yamal genoeg opties op de rechterflank. Een echte linksbuiten ontbreekt in de selectie van Xavi Hernández. João Félix kan op papier op die positie uit de voeten.

Nog onduidelijk is hoe United tegen een eventuele exit van Sancho staat. Het is eveneens onbekend of de buitenspeler überhaupt nog terugkeert in de selectie van Ten Hag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s