Leverkusen in evenwicht met Bayern: Nochtans op andere plek in eerste kwartier

Leverkusen in evenwicht met Bayern: "Nochtans op andere plek in eerste kwartier"

16 september - 10:00 Laatste update: 10:14

Xabi Alonso speelde vrijdagavond met Bayer Leverkusen knap gelijk tegen Bayern München, maar na afloop was de Spaanse coach niet helemaal tevreden. Het punt dat gepakt werd was een mooie bijkomstigheid, maar vooral met het eerste kwartier was de oud-speler van Der Rekordmeister erg ontevreden.

"Het eerste kwartier waren wij op een heel andere plek. Het leek wel alsof we nog in ons hotel waren", zei Alonso over zijn Leverkusen na afloop van het duel met Bayern. Harry Kane profiteerde van de onoplettendheid en maakte na zeven minuten de openingstreffer voor Bayern. Leverkusen staat nu samen met de ploeg van trainer Thomas Tuchel bovenaan in de Bundesliga. Op doelsaldo legt Alonso met zijn team beslag op de eerste plaats.

Leverkusen kwam op bezoek in de Allianz Arena tot twee maal toe op achterstand, de eerste keer dus al na een zevental minuten. Dankzij gelijkmakers van Aléx Grimaldo en Exequiel Palacios (die laatste na minuut 90) pikte het toch nog een punt mee. Victor Boniface (ex-Union) speelde de hele partij, maar wist ditmaal niet te scoren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s