Vermeeren naar FC Barcelona? Hij kan zeker naar dat niveau evolueren

Vermeeren naar FC Barcelona? "Hij kan zeker naar dat niveau evolueren"

15 september - 13:00
6

Jonas De Roeck is met een 1 op 18 aan het seizoen begonnen bij Westerlo. Vrijdagavond volgt een thuiswedstrijd tegen Antwerp. De Roeck verwacht dat Antwerp geen modderfiguur gaat slaan op het kampioenenbal. 

“Door de manier waarop ze spelen, moeten ze zeker een resultaat kunnen halen", aldus De Roeck bij Het Nieuwsblad. "Er zit veel stabiliteit in de ploeg en in de breedte is er voldoende kwaliteit. In eigen huis moeten ze met hun aanhang zeker punten kunnen pakken, maar met de stabiliteit in de ploeg is ook op verplaatsing iets mogelijk."

Arthur Vermeeren wordt inmiddels gevolgd door FC Barcelona. De Roeck gelooft dat hij dat niveau aankan. "Ik denk het wel. Een rustige jongen met een goeie kop. Op voetballend vlak heeft hij zeker de kwaliteiten om ooit op dat niveau te spelen. Op dit moment is de stap misschien nog groot, maar als hij nog een paar jaar bij Antwerp speelt of een tussenstap maakt, dan kan hij zeker naar dat niveau evolueren."

Antwerp speelt dinsdagavond al op het veld van FC Barcelona, dat door verbouwingen wel moet uitwijken naar het Olympisch Stadion. Die wedstrijd gaat op 21u van start.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s