Deila te spreken over talent Nusa: ''Er staat een goeie kop op bij Antonio''

Deila te spreken over talent Nusa: ''Er staat een goeie kop op bij Antonio''

14 september - 15:25

Club Brugge gaat aankomend weekend op bezoek bij RSC Charleroi. Het team van Ronny Deila kan dan weer gebruikmaken van de kwaliteiten van de felbegeerde Antonio Nusa. Deila sprak over het grote talent in de gelederen van Blauw-Zwart.

''Of we Antonio komende winter zullen kunnen houden, is een vraag die mij op dit ogenblik nog niet echt bezig houdt'', vertelde Deila over Nusa aan Het Laatste Nieuws, die in de belangstelling staat van de absolute Europese top.

''Ik weet dat er een goeie kop op staat bij mijn jonge landgenoot, hij is clever genoeg om te beseffen hoe hij moet omgaan met alles wat zich rond zijn persoontje beweegt'', zei de trainer over de linksbuiten van Club Brugge.

''Maar hij weet ook dat hij nog maar helemaal aan het begin staat van zijn carrière. Hij heeft nu in twee interlands goeie statistieken laten optekenen, maar moet nog altijd veel efficiënter worden in zijn acties'', aldus Deila, die nog meent dat er aan de ruwe diamant nog wel te slijpen valt.

Nusa speelde met Noorwegen interlands tegen Jordanië en Georgië. Daarin kwam de linksbuiten tot 1 goal en maar liefst 3 assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s