Bij Club Brugge blijven is voor mij altijd de keuze van het hart geweest

"Bij Club Brugge blijven is voor mij altijd de keuze van het hart geweest"

14 september - 12:44 Laatste update: 12:56
9

Maxim De Cuyper breekt dit seizoen helemaal door bij Club Brugge. Het jeugdproduct van Blauw-Zwart had in de zomer ook andere opties, maar droomt van de landstitel.

"Er is nog interesse geweest en je luistert altijd wel naar wat die opties te bieden hebben, maar het zat altijd wel in mijn achterhoofd dat het mijn droom is om hier kampioen te spelen", aldus De Cuyper bij Krant Van West-Vlaanderen. "Al van toen ik nog een klein manneke was, zei ik dat kampioen spelen met Club het allermooiste zou zijn. Niet dat de keuze om bij Club te blijven per se snel gemaakt was, maar het is wel altijd de keuze van het hart geweest."

De Cuyper is nu aardig op dreef bij Club. "Ik kom uit een omgeving die doordrenkt is van blauw en zwart en ik ben hier opgeleid. Dat maakt het allemaal supermooi. Al moet ik wel toegeven dat het na een tijdje op een manier ook wel went. Het doet me nog steeds wel iets om in Jan Breydel te spelen, maar hoe meer je in dat ritme komt, hoe normaler het wordt en hoe meer je gewoon met de flow meegaat."

Zaterdag komt Club Brugge terug in actie in de Jupiler Pro League. Het speelt dan thuis tegen Sporting Charleroi. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s