Snelders na matchen Rode Duivels: “Dit zijn geen maatstaven, noodzakelijk kwaad”

Snelders na matchen Rode Duivels: “Dit zijn geen maatstaven, noodzakelijk kwaad”

13 september - 23:25
1

Eddy Snelders deelt zijn conclusie nadat de Rode Duivels in de EK-kwalificatiematchen wonnen van Azerbeidzjan en Estland. Azerbeidzjan werd uit met 0-1 verslagen en van Estland werd er thuis met 5-0 gewonnen. Volgens Snelders begonnen de Rode Duivels niet goed, maar zijn ze positief geëindigd.

Volgens Snelders was de zege op Azerbeidzjan niet voldoende voor de Rode Duivels. “In Azerbeidzjan was de zege - ondanks het slechte veld - toch iets te goedkoop. Zonder hoogtepunten, met weinig glans en veel vraagtekens”, vertelt Snelders via Sporza.

Snelders was wel te spreken over de prestatie van de Rode Duivels tegen Estland. Volgens Snelders kwam België zeer degelijk voor de dag. “Ik zag dat de Belgen de match in handen namen, soms goed combineerden en de nodige goals maakten”, deelt Snelders.  

Snelders vraagt zich vervolgens af of dit nu euforie op moet leveren. “Allerminst. Matchen zoals deze moet je altijd relativeren, want het zijn geen maatstaven voor wat er ons straks op het EK te wachten staat. Ze zijn eerder een noodzakelijk kwaad", besluit Snelders.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s