Niet alle Antwerp FC-abonnees kunnen de CL-matchen bijwonen op De Bosuil

Niet alle Antwerp FC-abonnees kunnen de CL-matchen bijwonen op De Bosuil

13 september - 21:16
48

Royal Antwerp FC heeft gemeld dat de club niet alle abonnees kan voorzien van een mini-abonnement voor de UEFA Champions Leaguewedstrijden op de Bosuil. Dit komt omdat Antwerp rekening moet houden met specifieke UEFA-richtlijnen rond de ticketverdeling.

De specifieke richtlijnen houden in dat de staanplaatsen van Tribune 4 moeten worden omgevormd tot safe-standingplaatsen, hierdoor vermindert de capaciteit. Ook heeft de UEFA als organisator recht op een flink aantal tickets voor partners en werknemers.

Antwerp geeft aan dat wanneer alle abonnees voor een min-abonnement gaan, dat er 600 abonnees moeten worden teleurgesteld. Antwerp wil iedereen evenveel kans geven om een mini-abonnement te kopen. De club gaat met twee voorrangsperiodes werken om dit te bewerkstelligen. Meer info hierover op de officiële website van Antwerp.

In de Champions League-groepsfase heeft Antwerp drie verschillende opponenten. The Great Old gaat het opnemen tegen het Spaanse FC Barcelona, het Portugese FC Porto en het Oekraïense Shakhtar Donetsk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s