Vandenbempt over Rode Duivels: “Oostenrijk interessante test, inzet groepswinst”

Vandenbempt over Rode Duivels: “Oostenrijk interessante test, inzet groepswinst”

13 september - 21:54
5

Peter Vandenbempt zag de Rode Duivels thuis met 5-0 winnen van Estland. Vandenbempt vond Estland erg zwak, maar zag ook een gretig België. Vandenbempt meent dat de voorbereiding op het EK nu echt begint voor de Rode Duivels.

Vandenbempt is benieuwd hoe Tedesco zijn verdediging gaat invullen richting het EK van 2024. Vandenbempt vraagt zich af of Tedesco nog gaat experimenteren. “De collectiviteit is niet echt geruststellend gebleken, ook gisteren niet op bepaalde momenten. Daar moet aan gewerkt worden”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt ziet het als een groot voordeel dat België al erg dicht bij plaatsing voor het EK is. De Rode Duivels gaan aan kop in Groep F. “Het is nu vooral in functie van wat er over een maand of 9 op het veld moeten staan”, vertelt Vandenbempt.

Vandenbempt vindt dat zowel Azerbeidzjan als Estland geen goede krachtmetingen waren voor de Rode Duivels. “Oostenrijk wordt volgende maand een heel interessante test, op een heel ander niveau. En met de groepswinst als inzet, het wordt boeiend in Wenen”, besluit Vandenbempt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s