Trossard geniet bij Rode Duivels: Leuk om vertrouwen te voelen van een coach

Trossard geniet bij Rode Duivels: "Leuk om vertrouwen te voelen van een coach"

13 september - 17:29 Laatste update: 17:39
3

Leandro Trossard maakte flink wat indruk tijdens de Ek-kwalificatiematch tegen Estland. De Rode Duivels wonnen met 5-0. Trossard was één van uitblinkers. De aanvaller van Arsenal pegelde in de 18e minuut de 2-0 op het scorebord. Trossard vertelt dat hij erg content is met het vertrouwen dat hij krijgt van bondscoach Domenico Tedesco.

Trossard kan bij Arsenal niet altijd rekenen op een basisplaats. Bij de Rode Duivels prijst Trossard zich gelukkig met het vertrouwen dat hij krijgt. “Ik voel het vertrouwen van de bondscoach. Het is leuk om het vertrouwen te voelen van een coach, dan is het ook leuk om iets terug te geven”, citeert Het Nieuwsblad Trossard.

Trossard blikte ook terug op zijn prachtige goal voor de Rode Duivels. “Die ging er lekker in, dat geeft vertrouwen. Ik voel me goed in die centrale rol. Ik heb daar met Arsenal ook al gespeeld. Ik heb de laatste jaren al zoveel posities bekleed dat het me niet meer uitmaakt: in de pocket, tegen de lijn.. Waar de trainer me ook zet kan ik mijn match spelen”, besluit Trossard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s