Scheidsrechters voor 7e speelronde JPL zijn bekend, Visser fluit Union – Genk

Scheidsrechters voor 7e speelronde JPL zijn bekend, Visser fluit Union – Genk

13 september - 17:02

De scheidsrechters voor de 7e speelronde van de Jupiler Pro League zijn bekendgemaakt. Op dit moment staat KAA Gent bovenaan in de Jupiler Pro League. De manschappen van hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck nemen het op tegen OH Leuven. Deze match wordt geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge, Bert Put is actief als VAR.

De kraker van dit weekend is tussen Union SG en KRC Genk. Het is aan scheidsrechter Lawrence Visser om deze match in goede banen te leiden. Kevin Van Damme is hier de VAR. Club Brugge ontvangt in het Jan Breydelstadion Sporting Charleroi. Bram van Driessche is de scheidsrechter en Wesli De Cremer is VAR.

KVC Westerlo krijgt Royal Antwerp FC op bezoek, de match wordt geleid door scheidsrechter Lothar D’hondt en Anthony Letellier neemt de verantwoordelijkheden van de VAR voor zijn rekening. RWDM Molenbeek ontvangt Cercle Brugge, Brent Staessens is de ref en Jan Boterberg is de VAR.

Eupen neemt het in eigen huis op tegen Standard. De match wordt geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en de VAR is Wim Smet. Kortrijk ontvangt thuis RSC Anderlecht. Kevin Van Damme mag de match tussen De Kerels en paars-wit leiden, Nathan Verboomen is actief als VAR.

De laatste match van de zevende speelronde in de Jupiler Pro League is tussen STVV en KV Mechelen. De Kanaries tegenover Malinwa. Jasper Vergoote is de scheidsrechter voor deze matcch en Lothar D’Hondt is de VAR.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s