Barcelona gunt Antwerpse legioen nog enkele extra tickets voor CL-ontmoeting

Barcelona gunt Antwerpse legioen nog enkele extra tickets voor CL-ontmoeting

13 september - 14:17
10

Al wie Royal Antwerp FC ademt, kijkt reikhalzend uit naar volgende week dinsdag. Dan viert de oudste club van ons land haar debuut in de Champions League, uitgerekend met een uitmatch bij FC Barcelona. Voor zij die nog geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, is er nog een sprankeltje hoop.

In eerste instantie had Barça 2600 tickets beschikbaar gesteld aan Antwerp. Die zijn intussen ook aan de man gebracht. Erg lang heeft dat niet geduurd: op nog geen tien minuten tijd waren alle plaatsen ingevuld. Het is het levende bewijs dat de verplaatsing naar Barcelona enorm leeft onder de rood-witte aanhang, ook al vindt de wedstrijd in het Olympisch Stadion plaats en dus niet in Camp Nou.

Barça heeft Antwerp nu nog een beetje goed nieuws gebracht. De Catalaanse grootmacht heeft nog 58 extra plekken gevonden. Die zal Antwerp deze woensdag nog verkopen. Vanaf 17u kan iedereen met interesse zijn of haar kans wagen via de website van de club. Aangezien het al bij al om een beperkte oplage gaat, belooft dat weer een stormloop van jewelste te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s