Fredberg: Benieuwd waar onze grens ligt wanneer alle puzzelstukjes passen

Fredberg: "Benieuwd waar onze grens ligt wanneer alle puzzelstukjes passen"

13 september - 13:00
28

RSC Anderlecht hoopt weer voeling te vinden met de Belgische top. De zomermercato van 2023 onderstreept die ambitie, want de recordkampioen haalde een heleboel kwaliteitsvolle spelers en zelfs ronkende namen aan boord. Jesper Fredberg beseft dat hij een goede beurt gemaakt heeft.

De interlandonderbreking van de afgelopen dagen zou wel eens op het perfecte moment kunnen komen zijn, want Fredberg moet nog steeds nahijgen van de intensieve slotdagen op de mercato. "Deze transferperiode was de gekste ooit voor mij", is de CEO Sports niet te beroerd om toe te geven in een nieuwe aflevering van Mauve.

Anderlecht trapte haar transferoffensief af met de komst van Kasper Dolberg en voegde daar recent nog onder meer Alexis Flips, Thorgan Hazard en Kasper Schmeichel aan toe. De verwachtingen zijn daardoor flink toegenomen. "Ik ben heel benieuwd waar onze grens ligt wanneer alle puzzelstukjes in elkaar passen", kijkt ook Fredberg reikhalzend vooruit.

Ook voor Brian Riemer kwam de interlandbreak waarschijnlijk niet al te ongelegen. Zo kreeg hij een week extra de tijd om enkele nieuwkomers in te passen. Volgende zondag mag het 'nieuwe' Anderlecht zich voor het eerst bewijzen op bezoek bij staartploeg KV Kortrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s