“Doku miste een beetje bij de afwerking, maar ben erg blij met acties”

“Doku miste een beetje bij de afwerking, maar ben erg blij met acties”

13 september - 12:13
3

Amadou Onana stond tegen Estland zijn mannetje en deed het vuile werk opnieuw prima. De middenvelder zorgt er op die manier voor dat de vleugelspelers bij de Rode Duivels vrank en vrij kunnen aanvallen. Onder andere Jeremy Doku kon hiervan profiteren. 

De nieuwe speler van Manchester City kan dan wel niet scoren, hij was wel erg aanwezig. Dat merkte ook Onana op. "Ik ben erg blij met zijn prestatie. Telkens als hij de bal had, probeerde hij gevaar te stichten. Hij miste een beetje in de afwerking. Maar ik ben erg blij met zijn acties omdat hij voor gevaar zorgde”, aldus Onana, geciteerd door RTBF.

De twee Duivels zullen elkaar weer tegenkomen in de competitiewedstrijden tussen Everton en Manchester City: "We gaan elkaar zeker tegenkomen en tijdens die wedstrijd zal ik hem niets geven”, klinkt Onana al vastberaden. 

Onana neemt het op voor de jonge spelers in de kern. Voor de microfoon, maar ook op het veld. Opnieuw mocht de stevige middenvelder de aanvoerdersband even om de arm hebben. "Ik denk dat ik er beetje bij beetje aan begin te wennen”, geeft Onana aan. “Het geeft me een beetje een ritme. Het is een plezier. Het getuigt van een zeker vertrouwen in mijn teamgenoten, maar ook van de staf.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s