Onana over partner Mangala bij Rode Duivels: “Voel me erg op gemak”

Onana over partner Mangala bij Rode Duivels: “Voel me erg op gemak”

13 september - 11:27
32

De Rode Duivels wisten op dinsdagavond met 5-0 van Estland te winnen. Een overtuigende zege na een magere 0-1 in Azerbeidzjan zorgt voor een morele boost bij de mannen van Domenico Tedesco. Amadou Onana gaf na de partij een interview aan RTBF

"Ik denk dat we ons doel hebben bereikt. We kregen een beetje kritiek voor onze prestatie in Azerbeidzjan. Ik denk dat we vanavond de echte kwaliteiten van het team hebben laten zien. Ik ben erg blij met het resultaat”, aldus de middenvelder van Everton. 

Amadou Onana, die in Azerbeidzjan werd gekoppeld aan Youri Tielemans, had dit keer Orel Mangala aan zijn zijde en vond snel zijn draai: "Ik denk dat het heel goed gaat, zoals je vanavond hebt gezien. De coach vroeg me om achterin te blijven en hij vroeg me om hoger in de acht te blijven. Ik denk dat we goed combineerden en elkaar goed vonden tussen de linies. Ik voel me ook erg op mijn gemak bij hem.”

Een wedstrijd van de Rode Duivels staat bijna garant voor een doelpunt van Romelu Lukaku, en dat was opnieuw het geval. Onana zag Lukaku genieten in de punt van de aanval. "Ik denk dat het een opluchting is voor het hele team. Rom werkt veel met de bal, maar ook zonder de bal”, aldus Onana. “Hij is een uitzonderlijke afmaker, dus we zijn erg blij met hem en het is geweldig om hem weer te zien scoren. En ik wens hem het allerbeste bij AS Roma.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s