'United-spelers hebben geen sympathie voor Sancho staan achter hoofdtrainer'

'United-spelers hebben geen sympathie voor Sancho staan achter hoofdtrainer'

9 september - 20:56
2

De spelers van Manchester United hebben weinig sympathie meer voor Jadon Sancho, na zijn publiekelijke uithaal richting hoofdtrainer Erik ten Hag. Volgens ESPN hebben de United-spelers genoeg van de Engels international.

Een week geleden deelde Sancho een opmerkelijke boodschap op social media. Tegen Arsenal zat hij niet bij de wedstrijdselectie en volgens Ten Hag had dat te maken met zijn prestaties op de training, maar Sancho geloofde dat niet. 'Ik sta mensen niet toe om dingen te zeggen die volledig onwaar zijn. Ik heb mezelf erg goed laten zien op de training deze week. Ik geloof dat er andere zaken meespelen in deze kwestie, waar ik verder niet op in ga', schreef Sancho onder meer.

De Engelse tak van ESPN weet nu te melden dat dit niet in goede aarde is gevallen bij de spelers van United. Een anonieme bron vertelt het medium dat er in de United-kleedkamer weinig sympathie voor Sancho bestaat. "De spelers hebben genoeg van hem", stelt de bron.

De spelers van The Red Devils waarderen en respecteren de ferme en harde aanpak van Ten Hag juist. Dat komt doordat de Nederlander geen uitzonderingen maakt, ongeacht de status van spelers. Zo zette Ten Hag Cristiano Ronaldo vorig seizoen twee keer uit de selectie om disciplinaire redenen, terwijl Marcus Rashford om die reden een wedstrijd op de bank moest beginnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s