VP Rapport: Casteels blinkt uit, veel Rode Duivels kunnen zich niet tonen

VP Rapport: Casteels blinkt uit, veel Rode Duivels kunnen zich niet tonen

9 september - 17:17 Laatste update: 10 september - 15:35
14

Op bezoek bij Azerbeidzjan zijn onze Rode Duivels erin geslaagd om een driepunter te pakken. Overtuigend was het echter niet, op het moeilijk te bespelen veld. VoetbalPrimeur.be stelt het rapport op!

Casteels – 8
Leek een werkloze namiddag te gaan krijgen, maar dat werd het allerminst voor de vervanger van Thibaut Courtois. Werd meermaals aan het werk gezet en deed dat naar behoren.

Faes – 4
Ging na nonchalant verdedigen al vroeg in de wedstrijd grandioos in de fout en gaf zo ei zo na een doelpunt weg. Herpakte zich daarna, maar wist zich niet positief te tonen. Speelde een iets betere tweede helft, al is er duidelijk nog veel ruimte voor verbetering bij de verdediger.

Vertonghen – 6,5
Had een aantal goede kopballen en crosspasses in huis, maar verloor achterin ook enkele kopduels. Speelde als een echte routinier.

Theate – 7
Speelde zoals hij altijd doet met veel enthousiasme en was bij de eerste poging van de Azeri's nog de redder in nood.

Castagne – 6
Had veel aanvallende intenties, maar had het ook moeilijk om zich op het slechte veld te onderscheiden. In de tweede helft zorgde hij met een knap schot ook nog voor gevaar.

Tielemans – 5,5
Bikkelend op het middenveld, ook moeilijkheden met de passing. Heeft duidelijk een gebrek aan wedstrijdritme

Onana – 6
Ook voor Onana was het met momenten vechtvoetbal tegen de thuisploeg. Kwam er wel heel wat als winnaar uit.

Carrasco – 6,5
Aanvallend in de eerste helftde meest aanwezige man op het veld, die dat ook beloond zag worden met een geluksdoelpunt. Deemsterde in de tweede helft echter helemaal weg.

Bakayoko – 5,5
Een afwezige wedstrijd, maar speelde met een slecht afstandsschot wel een belangrijke rol in het openingsdoelpunt.

Lukaku – 7
De Azerbeidzjanen hadden geen antwoord op zijn sterke lijf. Toch had hij het ook wat moeilijk met zijn controles, al speelde het veld daar ook een rol in. In de tweede helft kwam hij helemaal niet meer aan bod.

Trossard – 5,5
Weinig wedstrijdritme bij Arsenal en als tweede spits was het serieus zoeken voor hem. De tweede helft was iets beter, al was zijn wedstrijd niet vatbaar voor herhaling.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s