Fredberg (Anderlecht): “Raman moet vechten, Eden Hazard nooit gesproken”

Fredberg (Anderlecht): “Raman moet vechten, Eden Hazard nooit gesproken”

7 september - 16:59
7

Het is uiteindelijk een drukke zomer geweest op de bureaus bij RSC Anderlecht. Jesper Fredberg draaide overuren en ook op deadline day was Anderlecht aanwezig. De sportief directeur van Paars-Wit blikt terug in Het Laatste Nieuws

Het leek er even op dat Benito Raman zijn koffers zou pakken bij Anderlecht. De aanvaller werd gelinkt met een overstap naar STVV, maar die deal viel uiteindelijk in het water. Fredberg getuigt. “Raman blijft gewoon bij ons. We zijn er niet in geslaagd om een oplossing te vinden en hij zal moeten vechten voor zijn plaats”, citeert HLN. 

Raman vecht voor zijn plekje en krijgt er overigens nog een concurrent bij. Anderlecht slaagde erin om Thorgan Hazard in de laatste uren van de zomermercato richting het Lotto Park te halen. Anderlecht betaalt naar verluidt drie miljoen plus bonussen aan Dortmund. 

Of de mogelijkheid bestaat dat ook Eden Hazard naar het Lotto Park komt, lijkt te worden ontkracht door Fredberg. “Dit was geen twee voor één, helaas. Ik heb niets dan het grootste respect voor de carrière van Eden Hazard. Maar op geen enkel moment is er enige toenadering geweest van onze kant of van zijn kant. Dat is een gerucht dat plots een eigen leven is gaan leiden.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s