Trossard ziet nieuwe generatie Rode Duivels: “Kunnen wel eens verrassen”

Trossard ziet nieuwe generatie Rode Duivels: “Kunnen wel eens verrassen”

7 september - 14:44
1

De Rode Duivels zijn bezig om de nieuwe generatie klaar te stomen voor de grote tornooien. De Gouden Generatie pakte geen prijs, maar de ervaren Leandro Trossard denkt dat de nieuwe jongens er klaar voor zijn.

Trossard ziet er ook heel wat concurrentie bijkomen. “Ja, er zijn heel wat jonge jongens bijgekomen die zich ook willen tonen. Dat is goed. Mensen denken al gauw dat het allemaal wat minder zal zijn omdat er een paar spelers gestopt zijn, maar ik vind dat er ook veel kwaliteit is bijgekomen. Bakayoko, Doku, Onana... Ik maak het bij Arsenal elke week mee, spelen met jongens op topniveau. Voor mij is dit niks nieuws.

De Gouden Generatie pakte geen prijs, maar behoorde wel telkens tot de schaduwfavorieten op een EK of WK. Trossard gelooft in de toekomst. “De vorige generatie heeft de standaard een beetje gezet, hé. Maar het is nog vroeg — iedereen moet wat wennen aan elkaar. En op een toernooi ben je altijd wat afhankelijk van spelers die op dat moment in vorm zijn. Ik denk dat we misschien wel eens zouden kunnen verrassen”, citeert Het Laatste Nieuws.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s