Carrasco: Ik heb ook enkele keren getelefoneerd met FC Barcelona

Carrasco: "Ik heb ook enkele keren getelefoneerd met FC Barcelona"

7 september - 12:00 Laatste update: 12:08
2

Yannick Carrasco heeft gekozen voor Al-Shabab. Een controversiële keuze, maar Carrasco ziet er zelf geen graten in. Nochtans kon hij ook naar FC Barcelona...

"Ik heb ook enkele keren gebeld met Barcelona", geeft hij aan op zijn persconferentie. "Maar zij zaten met die beperkingen opgelegd door La Liga. Thuis heb ik de positieve en negatieve elementen naast elkaar gelegd. Ik hou van avonturen, van het ontdekken van nieuwe culturen. Ik heb in China bewezen dat het ook in die competities kan. Ik zal tonen dat Yannick er nog steeds is."

De vraag is wel of Carrasco zijn carrière afsluit bij Al-Shabab. "Of dit mijn laatste transfer is? Dat weet ik niet. Op het einde van mijn contract ben ik er 33. Dan is een voetballer nog niet klaar. Ik ben zeer professioneel en fysiek in orde. Ik ben niet vaak geblesseerd. Er kan na mijn contract daar zeker nog vanalles gebeuren."

Carrasco geeft ook nog aan dat hij met bondscoach Domenico Tedesco heeft gesproken over die transfer. Voorlopig blijft Carrasco dus ook gewoon een Rode Duivel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s