Dury kan geluk niet op na Hazard-transfer: Moet abonnement op Anderlecht nemen

Dury kan geluk niet op na Hazard-transfer: "Moet abonnement op Anderlecht nemen"

6 september - 22:54
6

Thorgan Hazard is een speler van RSC Anderlecht en keert terug naar de Jupiler Pro League. Enkel de officiële bevestiging moet nog volgen. Mooi nieuws voor Francky Dury, die met hem nog heeft samengewerkt bij Zulte Waregem. "Een fitte Thorgan is één van de vijf beste spelers in onze competitie", aldus Dury.

Dat Anderlecht erin is geslaagd om Hazard aan te trekken, verrast Dury wel. "Vorige week hoorde ik dan plots het nieuws over Anderlecht. Ik schrok, maar dacht wel meteen dat het iets kon worden. Ik heb gezegd tegen Thorgan: nu ben ik wel bijna verplicht om een abonnement op Anderlecht te nemen, hé", lacht Dury bij Sporza.

De oud-trainer twijfelt er alvast niet aan dat Hazard een succes zal worden bij Zulte Waregem. "Ik vind het echt een uitstekende transfer voor Anderlecht", geeft hij aan. "De voorbije jaren had Thorgan wat pech met blessures. Maar fit is Thorgan één van de beste vijf spelers in de Belgische competitie. Honderd procent zeker."

Dury zal sowieso dus ook flink wat matchen van Anderlecht gaan bekijken de komende maanden. "Anderlecht zal er sowieso enorm veel plezier aan beleven - ik kijk er nu al naar uit om hem straks weer in België aan het werk te zien", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s