OFFICIEEL: Grabara krijgt lastige taak om Casteels te doen vergeten in Wolfsburg

OFFICIEEL: Grabara krijgt lastige taak om Casteels te doen vergeten in Wolfsburg

6 september - 14:44 Laatste update: 14:50

Koen Casteels hakte afgelopen weekend een zware knoop door. Komende zomer zal de doelman afscheid nemen van VFL Wolfsburg en dat na negen prachtige jaren. Inmiddels is de club niet bij de pakken blijven zitten. Met Kamil Grabara is al een opvolger gevonden.

Via haar officiële kanalen maken Die Wölfen bekend dat Grabara een 'meerjarig contract' bij hen ondertekend heeft, zonder in te gaan op de precieze duur van die overeenkomst. Ook de transfersom die ze overschrijven naar FC Kopenhagen, de huidige werkgever van de Pool, blijft geheim. Grabara sluit pas in de voorbereiding van het seizoen 2024-2025 aan bij Wolfsburg. Op die manier voelt Casteels zijn hete adem dus nog niet in de nek.

Grabara krijgt hoe dan ook de lastige taak om de Rode Duivel te doen vergeten. Zijn adelbrieven zijn wel in orde. Grabara is nu al ruim twee jaar eerste keuze in Kopenhagen en zit ook geregeld in de Poolse selectie, waar Wojciech Szczęsny nog steeds de plak zwaait. Met Kopenhagen plaatste hij zich overigens voor de groepsfase van de Champions League. Met stevige kleppers als Bayern München, Manchester United en Galatasaray in de poule kan Grabara nog flink wat ervaring opdoen, alvorens hij naar Wolfsburg afzakt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s