UPDATE: 'Arsenal en Liverpool mengen zich in strijd om handtekening Nusa'

UPDATE: 'Arsenal en Liverpool mengen zich in strijd om handtekening Nusa'

6 september - 11:06 Laatste update: 10 september - 09:30
45

Club Brugge kent een schitterende start van het nieuwe seizoen. Ronny Deila en co brachten de nodige extra kwaliteit in de kern, de Noor lijkt ook gebruik te maken van het talent dat reeds aanwezig was in de club.

Philip Zinkernagel maakt een prima indruk op de linkerflank van Club Brugge, maar de nieuwe aanwinst van Club Brugge voelt ongetwijfeld de druk van de jonge Antonio Nusa. Het Noorse talent heeft zich al enkele keer kunnen tonen tijdens het huidige seizoen en Nusa lijkt goed op weg om een publiekslieveling te worden. 

Ook in het buitenland valt Nusa op. Zowat alle grote clubs zouden de jonge winger volgen en dat bleek ook tijdens de partij in de KAA Gent Arena. Ekrem Konu meldt dat Chelsea FC scouts had gestuurd naar de partij in Gent. ‘Chelsea scouts bekeken Antonio Nusa, de 18-jarige Noorse speler van Club Brugge, tijdens de wedstrijd tegen KAA Gent’, schrijft hij in een tweet.

Volgens transfermarkt.be heeft de jonge Noor nu al een marktwaarde van zo’n 4 miljoen euro. Naar verluidt waren enkele clubs deze zomer al bereid een meervoud te betalen voor Nusa, maar tot een transfer kwam het niet. Mocht Nusa de lijn van de start van dit seizoen doortrekken, zal zijn prijs ongetwijfeld nog flink stijgen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Update: Nusa staat niet alleen onder de aandacht van Chelsea. Ook Premier League-clubs Arsenal en Liverpool gaan zich mengen om de strijd om het 18-jarige talent van Club Brugge te contracteren in de komende wintermercato. Dat meldt Ekrem Konur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s