VP 11: KAA Gent zal Hong missen, geslaagde comeback bij KRC Genk

VP 11: KAA Gent zal Hong missen, geslaagde comeback bij KRC Genk

5 september - 13:00
7

Ook Speeldag 6 van de Jupiler Pro League is inmiddels al achter de rug. Deze elf spelers konden ons afgelopen weekend het meest charmeren. 

Nardi is een muur
Club Brugge kwam pas in het slotkwartier echt opzetten tegen KAA Gent, maar kreeg wel meteen een paar mooie kansen. Paul Nardi toonde zich een puntenpakker met een paar cruciale reddingen.

Vanheusden als rots
Bij Standard klaagde Zinho Vanheusden al enkele keren over een gebrek aan kwaliteit. Aan hemzelf zal het niet liggen, want hij was de beste man tegen RWDM. Joël Schingtienne kreeg zijn kans bij OHL en pikte zijn goaltje mee, al deed KV Kortrijk wel erg weinig om dat te verhinderen. 

Op de linkerkant pakte Sam Vines uit met een schitterende goal voor Antwerp, al leverde dat uiteindelijk maar één puntje op. De rechterkant blijft onveranderd. Die is opnieuw voor Hugo Siquet, die zich nu ook Rode Duivel mag noemen.

Klaar voor Asian Games
Bij KRC Genk is Bryan Heynen weer terug. Meer nog dan een scorende spits hebben de Limburgers zijn standvastigheid op het middenveld gemist. Hij moest met tien man lopen voor twee.

KAA Gent moet Hong Hyun-seok even missen door de Asian Games, maar hij nam afscheid in stijl met twee goals. Youssef Maziz kan een gouden transfer worden bij OHL. Hij tekende meteen voor een doelpunt en een assist.

Denkey blijft maar scoren
Bij Cercle Brugge zette Kevin Denkey zijn totaal op zes goals. Hem houden zou één van de beste transfers kunnen worden voor de Vereniging. Lion Lauberbach is de nieuwe publiekslieveling bij KV Mechelen, ook al omdat hij zijn team nu een 9 op 9 bezorgde.

Bij Anderlecht is Francis Amuzu slechts invaller, maar hij maakte het beste van zijn speeltijd. Met opnieuw een knappe goal schonk hij paars-wit ei zo na de zege.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s