OFFICIEEL: Na sluiten van transfermarkt alsnog nieuwe middenvelder voor PSV

OFFICIEEL: Na sluiten van transfermarkt alsnog nieuwe middenvelder voor PSV

4 september - 20:14

PSV heeft zich versterkt met de achttienjarige Dantaye Gilbert. De middenvelder uit Trinidad en Tobago tekent tot medio 2025 in Eindhoven en sluit in eerste instantie aan bij Jong PSV. De naam van de jonge speler kwam ineens naar boven op Deadline Day.

Langere tijd werd er gesproken over CJ Egan-Riley voor de positie centraal achterin bij de beloften van PSV. Van de verdediger van Burnley werd echter niets meer vernomen op Deadline Day. Dus werd doorgeschakeld naar Gilbert, die ook achterin kan spelen. Voor het eerste elftal werd op de valreep Armel Bella-Kotchap gehaald als verdediger. De Duitser werd gehaald omdat eerdere deals met onder andere Zeno Debast en Jarrad Branthwaite niet lukten.

De transfer was al langer tijd helemaal rond, maar PSV besloot om hem pas na het grote transfergeweld te presenteren. Het is niet voor het eerst dat Gilbert in Eindhoven te bewonderen is. In het verleden liep de verdediger al eens stage. Gilbert speelde mee tijdens oefenduels en liet zien om naast verdedigend ook aanvallend van waarde te zijn. Eerder kwam Gilbert nog uit voor San Juan Jabloteh uit zijn geboorteland Trinidad en Tobago.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s