'Sevilla dicht bij spectaculaire comeback van vedette Ramos'

'Sevilla dicht bij spectaculaire comeback van vedette Ramos'

3 september - 20:56
2

Alles wijst erop dat Sevilla gaat stunten met een terugkeer van Sergio Ramos. De transfervrije routinier leek naar Saudi-Arabië te verkassen, maar de Europa League-winnaar heeft net op tijd doorgepakt.

Marca komt zondag met het grote nieuws over de aanstaande terugkeer van Ramos. Op zondag om 12.00 uur kreeg de Spanjaard plotseling een belletje van zijn oude club, waarna alles snel is gegaan. Nu bevinden de onderhandelingen zich zelfs in de afrondende fase. Naar verluidt tekent Ramos een contract met 'een bescheiden salaris', met de duur van één jaar en de optie voor nog een seizoen.

Dat terwijl de voormalig Spaans international eerst nog op weg was naar Saudi-Arabië. Bij Al Ittihad, de club van Karim Benzema, kon hij flinke geldbedragen opstrijken. Ramos kiest nu dus echter voor een terugkeer naar Sevilla, de club die hem opleidde en waar de 37-jarige verdediger tot 2005 actief was. De club uit Andalusië verkocht Ramos toen aan Real Madrid.

De rest is geschiedenis: in zestien jaar bij Real groeide Ramos uit tot één van de allerbeste verdedigers ooit. In de afgelopen twee seizoenen was de stopper actief bij Paris Saint-Germain, waar hij deze zomer transfervrij vertrok.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s