Stijnen geeft met Patro dubbele voorsprong uit handen tegen Club NXT

Stijnen geeft met Patro dubbele voorsprong uit handen tegen Club NXT

3 september - 18:03 Laatste update: 18:26
3

Club NXT is er opnieuw in geslaagd een nederlaag te verijdelen. Het kwam op een dubbele achterstand tegen Patro Eisden, maar wist dat nog om te zetten in een gelijkspel: 2-2.

Patro Eisden is dit seizen één van de revelaties in de Challenger Pro League en wist al flink wat punten te sprokkelen. Dat hoopte Stijn Stijnen ook te kunnen doen tegen zijn ex-ploeg Club Brugge. Al werd het toch een heuse strijd tegen de jonkies van Blauw-Zwart.

De jonge Bruggelingen eisten het balbezit op en hadden na 45 minuten voetballen het meeste balbezit (71%), de meeste kansen (twee op doel), maar niet het meeste doelpunten. Dat was voor Patro, dat na een eigen treffer van Jano Willems met een 0-1 stand kon gaan rusten.

Na mistasten van doelman Shinton viel al vroeg in die tweede helft de 0-2 voor Patro en was het achtervolgen voor de jonge Bruggelingen. Ze trokken vol ten aanval en zagen dat beloond worden met de eerste treffer voor Victor Barbera. Daar bleef het ook niet bij. Na een omschakeling van systeem kwam NXT steeds beter voor de dag en viel er via Romeo Vermant ook nog een gelijkmaker: 2-2.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s