Muzikaal Gents-prikje kan Vanaken waarderen: “Dat moet kunnen”

Muzikaal Gents-prikje kan Vanaken waarderen: “Dat moet kunnen”

3 september - 16:32
15

KAA Gent haalde het zondag van Club Brugge. Na de 2-1 zege klonk 'Arrivederci Hans' door de boxen van de Ghelamco Arena. Hans Vanaken had geen moeite met het Gentse prikje richting zijn persoon.

Na de match stond Hans Vanaken Eleven Sports te woord. Er werd hem gevraagd of hij hoorde dat het liedje van Laura Lynn na de Slag om Vlaanderen klonk. “Ja”, lachte Vanaken. “Maar zoiets moet kunnen. Wij gaan nu weer verder.” Vanaken gaf ook aan dat de verwijten aan zijn adres van de Gent-fans en zijn manier van vieren na zijn doelpunt bij het spelletje horen.

Vlak voor de interlandbreak loopt Club Brugge tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. “We hadden liever gewonnen voor het interlandvoetbal. Maar het parcours dat we tot nu toe hebben afgelegd, is voldoende om op verder te bouwen na de interlands”, gaf Vanaken nog aan.

Club Brugge begon met tien op vijf aan het Jupiler Pro League-seizoen. De troepen van Ronny Deila wisten zich ook te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s