Still (Kortrijk): “Geen idee of mijn job aan een zijden draadje hangt”

Still (Kortrijk): “Geen idee of mijn job aan een zijden draadje hangt”

3 september - 13:38
1

Edward Still begeeft zich in zwaar weer bij KV Kortrijk. De ploeg verloor met 3-0 van OH Leuven. De Kerels hebben na zes matchen slechts één punt behaald. De hoofdtrainer vertelt wat voor gevolgen de tegenvallende resultaten voor hem kunnen betekenen.

Still geeft aan dat Kortrijk tijd nodig heeft om zich te verbeteren. “We hebben tijd nodig, maar die hebben we niet. Nu is er even geen wedstrijd en is het kwestie om ons top voor te bereiden in aanloop naar Anderlecht”, citeert Het Nieuwsblad Still.

Still geeft aan dat hij zelf geen idee heeft of zijn job in gevaar komt door de teleurstellende resultaten van Kortrijk. “Ik heb geen idee of mijn job aan zijden draadje hangt. Het is niet aan mij om daarover te praten, ik steek enkel energie in mijn spelers. De omstandigheden en de onzekerheden die heersten op de club waren moeilijk voor iedereen, ook voor mij”, besluit Still.

De volgende match van Kortrijk vindt plaats op zondag 17 september. Dan krijgen De Kerels RSC Anderlecht op bezoek in de zeven speelronde van de Jupiler Pro League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s