De Ketelaere toont zich met assist bij Atalanta, Scamacca de grote uitblinker

De Ketelaere toont zich met assist bij Atalanta, Scamacca de grote uitblinker

2 september - 22:50
6

Charles De Ketelaere en Atalanta hebben zaterdag een knappe driepunter kunnen boeken. Het haalde het mede dankzij een assist van een goed spelende De Ketelaere met 3-0 van laagvlieger Monza.

Charles De Ketelaere kreeg bij Atalanta zijn eerste basisplek en mocht tegen Monza ook tonen dat hij die plek in de basiself waard is. Aanvankelijk had onze landgenoot het moeilijk tegen de harde verdedigers van Monza, maar de Rode Duivel wist zich – net zoals Atalanta – wel meer in de wedstrijd te knokken.

Nadat een openingsdoelpunt van Atalanta eerder werd afgekeurd vanwege buitenspel, was het tien minuten voor de rust wel raak. Na een rommelige fase in de zestien wist De Ketelaere ploegmaat Ederson te bedienen. Die twijfelde niet en bracht Atalanta op een 1-0 voorsprong. Dat werd net voor rust nog 2-0 via Scamacca.

Diezelfde Scamacca wist de wedstrijd op het uur helemaal in de plooi te brengen met de 3-0. De Ketelaere en co op weg naar een makkelijke winst en mooie driepunter tegen Monza. Tien minuten voor tijd zat de partij er uiteindelijk op en kreeg hij samen met Scamacca een applausvervanging.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s