Spaanse pers kan lof niet op over Bellingham: 'Als een ster geboren'

Spaanse pers kan lof niet op over Bellingham: 'Als een ster geboren'

2 september - 22:05
2

Jude Bellingham kan nu al niet meer stuk bij Real Madrid. De Engelsman tekende in de blessuretijd tegen Getafe  voor zijn vijfde treffer in vier duels en de Spaanse media zijn lyrisch. 

Het Madrileense MARCA komt woorden tekort voor de speler die deze zomer overkwam van Borussia Dortmund. 'Er zijn voetballers die als ster geboren worden. Ze hebben klasse en karakter, maar ook hebben ze dat engeltje dat ze op het juiste moment op de juiste plek zet.' El Mundo Deportivo vult aan: 'Bellingham speelt in een film. Vijf goals in vier wedstrijden en de beste speler van de afgelopen maand. Vanaf minuut één heeft hij de achterban in zijn zak'. 

Trainer Carlo Ancelotti is verrast door de scoringsdrift van de speler. "Hij kan er vijftien per seizoen maken. Hij beweegt ontzettend goed zonder de bal, dát maakt het verschil bij hem. We hebben hem video's laten zien wat we goed aan hem vonden bij Dortmund. Sindsdien is hij vooral veel meer in beweging", liet de Italiaanse trainer weten in de persconferentie na de overwinning. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s