UPDATE: 'Chelsea is de Engelse club die ver wil gaan voor Nusa'

UPDATE: 'Chelsea is de Engelse club die ver wil gaan voor Nusa'

31 augustus - 23:27 Laatste update: 1 september - 10:05
112

Voor Club Brugge wordt het op transfer deadline day nog bang afwachten wat er zal gebeuren met Antonio Nusa. Het Noorse goudhaantje staat stevig in de belangstelling van verschillende ploegen en één Engelse ploeg wil bijzonder ver gaan voor hem.

Eerder raakte al bekend dat een niet nader genoemde Engelse ploeg 25 miljoen euro veil had voor Nusa. Zijn entourage zag een transfer echter niet zitten en ook Club Brugge wil Nusa nog niet laten gaan. Die ploeg geeft de komst van Nusa echter niet op.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde TV2 uit Noorwegen heeft Club Brugge nu een bod van maar liefst dertig(!) miljoen euro ontvangen voor Nusa. De flankaanvaller zelf wil nog steeds niet vertrekken, al blijft de Engelse club stevig drukken voor zijn komst.

De kans is dan ook groot dat er binnenkort nog een extra bod wordt gedaan bij Club Brugge, dat alle uitgaande JPL-records zal verbreken. Of Club Brugge zo'n bedrag dan ook kan weigeren, is nog maar de vraag.

Update: Chelsea wil Nusa op de valreep binnenhalen. Echter, het is de bedoeling dat Nusa pas aan het einde van het seizoen naar de Engelse club vertrekt. Op deze manier wil Chelsea de Noorse aanvaller vastleggen voordat andere clubs hem wegkapen. Dat meldt Het Nieuwsblad op vrijdagochtend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s