Goed nieuws voor Anderlecht? 'Naast Debast informeert PSV naar andere verdediger'

Goed nieuws voor Anderlecht? 'Naast Debast informeert PSV naar andere verdediger'

31 augustus - 10:22
10

PSV heeft zijn interesse in Davinson Sánchez nieuw leven in geblazen, meldt het Eindhovens Dagblad. De nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen informeerde deze week naar de verdediger. Toen was hij nog te duur, maar PSV wil nog niet opgeven. Goed nieuws voor RSC Anderlecht?

Ruim anderhalve maand geleden werd duidelijk dat PSV een oogje heeft op Sánchez, die trainer Peter Bosz nog kent van hun seizoen bij Ajax. De Eindhovenaren leken de komst van Sánchez echter uit het hoofd te hebben gezet, omdat hij te duur was. Nu PSV nog altijd zoekt naar een centrale verdediger en de Colombiaan nog steeds speler is van Tottenham Hotspur, wil PSV een nieuwe poging wagen.

Deze week heeft de club nog gaan hem geïnformeerd, zo klinkt het. Toen was hij nog steeds te duur, maar PSV geeft niet op en wil blijven 'pushen' voor een transfer. Dinsdag werd nog duidelijk dat Stade Rennais een bod van negen miljoen euro heeft gedaan op Sánchez. Spurs zou volgens Franse berichtgeving echter tien tot vijftien miljoen willen verdienen.

Het is in ieder geval duidelijk dat er nog een centrale verdediger bij moet in Eindhoven. Afgelopen week werd al duidelijk dat PSV na het tweeluik met Rangers vermoedelijk door wilde pakken voor Sánchez. Ook Debast werd nadrukkelijk in verband gebracht met PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s