KRC Genk sprak met voormalig Anderlecht-trainer Jacobs: Mijn naam laten vallen

KRC Genk sprak met voormalig Anderlecht-trainer Jacobs: "Mijn naam laten vallen"

4 september - 16:41
3

Ariël Jacobs is al enkele jaren geen hoofdtrainer meer en is momenteel als technisch directeur aan de slag bij Oud-Heverlee Leuven. De voormalige coach kon echter nog niet zo lang geleden aan de slag bij... KRC Genk.

Bij MidMid onthult Jacobs namelijk dat enkele jaren geleden, nadat hij al even geen trainer meer was, Genk dacht aan zijn komst. "Het klopt dat ik met Racing Genk heb gesproken", geeft Jacobs aan.

"Ik werk zonder makelaar, maar iemand had binnen de club mijn naam laten vallen. Ik sprak toen met De Condé en Janssens en dat was een zeer goed gesprek. Maar toen was al duidelijk dat ze ver stonden met Clement, die dan uiteindelijk er coach is geworden", aldus Jacobs.

Jacobs is inmiddels zeventig jaar oud en denkt ook niet dat hij nog aan de slag zal gaan als rainer. "Als ik clubs zou zijn, zou ik niet aan Ariël Jacobs denken. Ik heb mijn leeftijd. Dat heeft zijn voor- en nadelen. Vorig jaar heb ik nog een aanbieding gekregen als coach", klinkt het nog.

Maar hij is ook bijzonder blij met zijn job bij OHL. "Op dit ogenblik ben ik heel tevreden bij een ambitieuze club als OHL. Daar kan ik mij bezighouden met veel meer dan enkel transfers bij de eerste ploeg. Dat gaat onder meer over de filosofie van de club. OHL is een jonge club die nog vooruit wil en dat staat mij wel aan", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s